søndag 21. mars 2010

Springbrook National Park

I dag (søndag 21. mars) dro Ingvild, Grete og jeg på en utflukt til Springbrook National Park i Hinterland sammen med gruppen QUEST (klubb for internasjonale studenter på University of Queensland). Vi dro med 2 fulle busser kl 09 med buss fra UQ og var fremme ca kl 11. Jeg satt ved siden av en veldig hyggelig jente fra USA.

Første stopp var i Paradise Forest der vi matet fargesprakende fugler fra hånden og så glow worms inne i en grotte. Disse glow wormsene var små og de la fra seg klissete dråper som lyste i mørket. Disse klissete dråpene var til for å fange mat. Deretter dro vi videre til Springbrook, som var en nydelig regnskog med masse ulike tresorter, blomster og et rikt fugleliv. Etter å ha spist medbrakt lunsj gikk vi en løype som førte ned til en stor foss/waterfall. Det var nydelig!! Men det kan ikke helt sammenliknes med fossene hjemme, men det var vakkert uansett. Vegetasjonen var preget av palmer, lianer og HØYE trær, og det var kjempegrønt. Været var helt ok, det var overskyet med varmt.

Deretter dro vi videre med buss til Natural Bridge der det også var et stort fossefall og en grotte. Bussen dro tilbake igjen kl 16.30. Da var vi ganske utslitte og jeg sov hele turen hjem. Oppsumert var dette en veldig vellykket bushtrip hvor vi fikk oppleve australsk natur på sitt beste. Det er gøy å ha vært litt i skogen også, og ikke bare på strendene.



På innsiden av fossefallet

Graceann fra USA, meg, Ingvild og Grete








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar