søndag 25. april 2010

Country fest og Rebusløp

Forrige uke kom Maren på besøk:-) Uken gikk med til en del skolearbeid, men vi fikk også gått litt i byen slik at Maren fikk shoppet litt. På torsdagen var det Country fest i regi av Norsk. Norsk har kanskje 300 medlemmer fra alle mulige land. Alle måtte kle seg ut som noe som var typisk for landet sitt. Grete, Maren og jeg fant ut at vi skulle være var Twist. Kostymet besto av en søppelsekk med litt bokstaver på - billig og bra. Randi gikk som Kvikk Lunsj og Ingvild som snøfnugg. Det var mange orginale og morsome kostymer på festen bla. Italian pasta, Nedelendere kledd i oransje, amerikanere med cowboyhatt og puter rundt magen, fotballspillere fra england etc. Med andre ord var det masse orginale og morsome kostymer.



Twist; f.v.: Daim, Cocos & Marsipan
Ingvild som snøfnugg og Randi som Kvikk Lunsj

På lørdag 24. april var det rebusløp i regi av ANSA Brisbane. Rebusen var delvis på norsk og delvis på engelsk, fordi det var en del ikke-norske som også deltok. Vi var 14 lag i alt. Laget vårt besto av Grete, Randi, Ingvild, Irena (fra Island), Maren og meg. Navnet var SATI og tema var charterfeber. Andre lag hadde kledd seg ut som klovner, mexikanere, babyer, Freia sjokolade, Hvor er Willy osv. Vi fikk ulike rebuser vi skulle løse, som ledet oss frem til neste post. Det var i alt kun 4 poster, men det tok lang tid for å komme seg fra den ene til den andre posten. I tillegg fikk vi oppgaver underveis som f.eks å ta en bilde med asiatere, ta en kaffe med en senior osv. Det var utrolig gøy, men vi gikk rundt i Brisbane i 7 timer, så vi var ganske slitene når kvelden kom. På kvelden, samme dag, var det fest, premieutdeling og kåringer av beste kostyme. Vi vant desverre ingenting. De som vant beste kostyme hadde kledd seg ut som Avatars, og var skikkelig gjenomførte.

Norske charterturister med sokker i sandalene, fotballshorts og solbrente i fjeset.
Den obligatoriske turist - trillebagen
Ingvild hadde laget RBK - drakt. Kan det bli mer harry turist?


I dag er det mandag og ny uke. Jeg skal bruke dagen til å skrive ferdig et essay om finanskrisen. Jeg har 3 essays og en multiple choice test i mai, så dette blir en hektisk skole - måned! Ha en fin uke alle sammen :-)

1 kommentar:

  1. Herlig bilde av Maren som turist! Så gøy ut med rebusløp :D

    SvarSlett